Vakantie boeken doe je zelf, …..of toch niet?

Vakantie boeken doe je zelf, …..of toch niet?

“Ruby, ik heb een ticket geboekt voor mijn huwelijksreis, maar ik kom er niet uit met de hotels. Ik word gek van het zoeken op internet, kan onmogelijk alles met elkaar vergelijken. Hoe beoordeel ik of iets betrouwbaar is?  HELP!”

Aan de telefoon heb ik Carla mijn vroegere buurmeisje, met een vraag die mij heel vaak gesteld wordt. Carla had alvast een vliegticket geboekt, voor haar huwelijksreis; en is nu op zoek naar  de mooiste reis van haar leven! Maar “de digitale zoektocht” naar het juiste hotel, met een romantische  honeymoon suite, blijkt toch iets minder eenvoudig als gedacht.  

Steeds vaker krijg ik deze vraag. Internet is een geweldig medium, oriënteren en genieten… het begint al thuis op de laptop of PC. Een doolhof van aanbiedingen en wirwar van prijzen en bijkomende extra kosten, zoals ruimbagage etc. Kom er maar eens uit. En dat je jouw vakantie te kostbaar vindt om de “digitale wereld” jouw (droom-) vakantie toe te vertrouwen, merk ik steeds vaker! Berichten over faillissementen van hotels en luchtvaartmaatschappijen maken het er niet beter op. Wanneer je je door een ANVR-SGR reisadviseur laat helpen, dan loop je geen risico je zuur verdiende centen te verliezen.

Natuurlijk heb ik Carla geholpen. Samen aan de keukentafel zijn we op zoek gegaan. Onder het genot van een kop cappuccino hebben we hét Honeymoon Hotel – met front zeezicht – meteen vastgelegd en de privé-chauffeur geregeld. Ook de Comfort Class stoelen en ruimbagage zijn geregeld. Carla was na een uurtje werk helemaal blij en gerust gesteld!

En ik? Ik ben in mijn element: iemand helpen aan een complete boeking en een mooie vakantie! Maatwerk creëren én mogen letten op details die er toe doen, dat is mijn passie!

Fijne Vakantie!  Liefs Ruby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *