USA

Vakantie naar de USA zijn de laatste jaren erg populair geworden. Zeer begrijpelijk want waar vindt je zulke natuur, prachtige landschappen, grote steden, alle klimaten die er zijn op aarde, wilde dieren als je geluk heb en bizar grote shopping malls.

Het land van de superlatieven. Alles is groter, beter en mooier in de USA. 

Wij noemen de USA vaak bizar, maar dat is nu net wat vele reizigers leuk vinden. Kijk maar eens naar Las Vegas, alles is daar groot, gek en bizar, maar ook erg leuk om er een keertje geweest te zijn. 

Op mijn vele reizen door de “States” heb ik vooral genoten van de bijzondere natuur, de plaatjes van woeste rode landschappen, bergen en kloven kent iedereen wel uit de films. Welk land heeft zoveel nationale parken, met elk een eigen karakter. 

Telkens weer verwondering wanneer je in een ander park komt, de Grand Canyon, Zion, Yosemite of Arches, Bryce of Yellowstone, om er maar eens een paar te noemen. Liefst bezoek je ze in een rustig tempo, zodat je echt kan genieten en alles eens goed kan opnemen. Zelf met de auto rijden of misschien wel met de camper, heel gemakkelijk daar. Ook in een groepsreis is het genieten en zeker erg handig als je zelf niet wilt rijden. Maakt niet uit wat je kies, het blijft geweldig. 

Zo ook New York, dé stad waar je ooit eens geweest moet zijn. Deze stad straalt energie uit. Na mijn vele bezoeken kan ik een reis voor je samenstellen zodat je de stad echt kan beleven. Leuk voor een korte reis! 

Ook een heerlijke plek om het hele jaar heen te gaan is Florida. 

Het is in Florida bijna altijd mooi weer! Florida is bij velen met name bekend om de vele attractieparken zoals Disneyworld en Universal Studio’s, maar er is meer, veel meer. Florida heeft prachtige stranden want het grenst aan 3 kanten aan de zee. Omdat een groot deel van Florida moeras is geweest heeft Florida ook een bijzondere natuur. Er zijn nog vele natuurparken en de kans om een aligator te zien is groot, maar er leven zelfs zwarte beren in enkele natuurparken. 

Nog een goed argument:  Florida heeft de meeste shopping centra van de USA.

Slapen doe je in een van de vele hotels of motels die Florida rijk is. Of wat ook leuk is, is om een prive-villa met eigen zwembad te huren, of om een rondreis te maken langs Miami en de Florida Keys. 

Meer weten?  Neem contact met me op….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *