Reisbegeleiding: ANWB-ledenreis Maleisië

Reisbegeleiding: ANWB-ledenreis Maleisië

Ik ga weer een hele leuke reis begeleiden. Ditmaal ANWB-ledenreizen naar Maleisië uitgevoerd door FOX-reizen. Om alvast een beetje te wennen ga ik een dag eerder als de groep. Kan ik de stad alvast een beetje verkennen. Aankomst Kuala Lumpur. Na twaalf uur vliegen en toch wel redelijk uitgeput moet ik nog met de trein en taxi naar het hotel. Net als in andere steden ligt het vliegveld buiten de stad. Eigenlijk gaat alles heel vlot en ben ik al gelijk op mijn gemak in dit nieuwe land. Eindelijk ben ik dan bij het hotel. Spullen op mijn kamer en eerst een rondje gelopen rondom het hotel. Daarna een heerlijke frisse duik in het zwembad op het dak van mijn hotel. Het is hier zes uur later dan in Nederland. Voor je gevoel kun je wel even door, maar na zo’n lange vliegreis, de vele eerste indrukken ga ik toch lekker slapen. Het is zo ochtend en ik wil alvast een indruk opdoen van Kuala Lumpur. Op naar de Petronas Tower of zoals ze die hier ook wel noemen de Twin Towers. Uiteraard ga ik naar boven. De brug op de 41e verdieping en naar het observatiedeck op de 86e verdieping. WOW wat een prachtig uitzicht over de stad. Nog even genieten en dan naar het vliegveld. Tijd om mijn groep op te gaan halen. Vanuit het vliegveld rijden we eerst naar Malakka. Mijn reisbegeleiding gaat beginnen!

One thought on “Reisbegeleiding: ANWB-ledenreis Maleisië

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *