Oceanië

Oceanië

Of te wel Australië, Nieuw Zeeland en een groep eilanden in de stille oceaan.
Voor velen een heel ver weg bestemming, maar voor anderen een plaats waar je aan verslaafd raakt als je er eenmaal geweest bent.
Ook ik heb het voorrecht gehad om een bezoek aan Australië te brengen. En al heb ik nog niet alles kunnen zien, het was een heerlijk land om te zijn, met een prachtige bijzondere natuur, vriendelijke bewoners en gave belevenissen. Met als hoogte punt 5 nachten in Sydney, de Rocks, rondom de jaarwisseling met het wereldberoemde vuurwerk.

Nieuw Zeeland heb ik erg goed leren kennen tijdens 2 lange camper-reizen in 2008 een 2014. Helemaal verliefd geworden op de adembenemende natuur, het afwisselende landschap, de heerlijk relaxte levenswijze van de inwoners en de eeuwige wisselingen van het klimaat. Op één dag sta je in de sneeuw, loop je door het regenwoud en zwem je in het sub-tropische water. Zie je walvissen in de zee, maken de dolfijnen naast je bootje een buiteling, en sta je op de versteende bomen tussen de pinguïns. Waar kan je dit beleven? Zo authentiek en uniek.
Ik ben verloren en zal er zeker weer terugkeren.
Gelukkig kan ik er ook enorm van genieten om voor jou een hele gave reis samen te stellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *