Afrika

Afrika

Afrika ziet steeds meer toeristen komen, met name Zuid Afrika is meer en meer een reisdoel voor de nieuwsgierige reiziger, die graag een blik werpt in de leefomgeving van de Big five. Het Krugerpark is het bekendste natuurpark van Zuid Afrika, daarmee helaas ook het drukste park. Zuid Afrika is vrij gemakkelijk zelf met de auto te bereizen, van Johannesburg, via het Krugerpark, langs de Garden route naar Kaapstad, met een bezoek aan Robbinson EIland. Je kunt dit zelf met de huurauto, of met een camper rijden. Maar ook als je liever met een gezelschap een rondreis maak, is dat ook heel goed mogelijk. Zowel op een budget als in luxe lodges met vele game-drives. En alles ertussen in.

Ook Namibië, Kenia en Tanzania zijn steeds meer in trek. De Serengeti is heel het jaar door prachtig om wildlife te spotten en in alle parken zijn game-drives mogelijk, tijdens een verblijf in de privé lodges.

Afrika is een topbestemming, met vele mogelijkheden om te genieten van een natuurrijke vakantie. Ik help je graag je reis te plannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *